Industrigolv

Ta bort beläggningar och preparera nya industrigolv

Som specialist på utrustning för golvrenovering och preparering har Blastrac utvecklat ett komplett sortiment av specifika tekniker och verktyg för att uppfylla alla behov inom beläggningsborttagning (såsom epoxi), renovering och preparering av industrigolv.

 

  • Renovering av industrigolv
  • Borttagning av gammalt golvmaterial, beläggningar och smuts
  • Skapa vidhäftning för nya beläggningar vilket ger bättre motståndskraft mot slitage.

 

Lämpliga maskiner för industrigolv

Kulblästrar är designade för borttagning och preparering av de flesta golven (industriella eller kommersiella byggnader, parkeringsplatser, simbassänger, stål mm).

 

Blastrac shot blaster removing coating

 

Fräsning är en mer allmänt använd teknik avsedd för djupare borttagande av material. Till exempel för fullständig renovering av golv (produktionshallar, fabriker, gårdar och parkeringsplatser) på övervåningen eller under jord.

 

Blastrac scarifier leveling concrete

 

Slipning är en teknik med diamantskivor som inte genererar vibrationer som samtidigt tar bort gamla beläggningar och jämnar golvet.

 

Blastrac grinder grinding floor

 

Blastracs golvstripper är idealisk för renovering. De kan ta bort de flesta beläggningar som parkett, keramik, linoleum, vinyl, matta, vävda golv, lim och takmaterial.

 

Blastrac floor stripper removing coating

 

Stoftavskiljarna är särskilt utformade för att fungera både inom- och utomhus, på de mest ojämna ytorna och i de mest begränsade områdena. De flesta av Blastracs stoftavskiljare har en skruvtransportör eller Longopac-system för att påskynda dammevakueringen.

 

Blastrac industrial dust collector working dust free